11 d’abr. 2010

Menú especial: Sopar Degustació Sant Jordi 2010


MENÚ SOPAR DEGUSTACIÓ PER LA NIT DEL DIA 23 D'ABRIL. DIADA DE SANT JORDI 2010

 Aperitiu

Patata tornejada amb mousse d'olives
Emulsió de pèsols amb freses de salmó

"Cava Nadal Salvatge Rosé Brut Reserva, DO Cava"


1 Crema de ceps amb cruixent de porros a l'oli d'oliva arbequina
2 Foie micuit caramelitzat amb fruits vermells

"Vi Heretat Vall-Ventós Merlot Rosat, DO Penedès"


3 Llom de bacallà amb escalunyes al vinagre balsàmic de mòdena i salsa de mel

"Vi Ferret Blanc d'Agulla, DO Penedès"


4 Terrina de confit d'ànec amb fruits secs, compota de prunes i suc de carn

"Vi Raimat Abadia Criança 2005, DO Costers del Segre"


5 Emulsió de pinya natural amb escuma de pètals de rosa
6 Milfulles de pasta de full amb esponjós de crema catalana i mousse de xocolata

"Cava Xamfrà Brut Nature, DO Cava"


Aigües, cafès i licors


Preu:  39,00 € + 7% d'i.V.A.

28 de març 2010

Combinacions culinàries en petit format

Us mostrem dos exemples de com envoltar un àpat a Cal Matias:

Començant amb... una "trufa de formatge de cabra arrebossada amb herbes de la Provença, sobre oli d'oliva verge i amb gerd al capdemunt" i "una emulsió de mongetes seques amb butifarra negra"


I una vegada hagueu aprofundit en els plats de la casa, podreu regalar-li al vostre paladar, abans d'entrar als postres... "una gelatina de taronja amb escuma i pols de canyella"



Esperem retrobar-vos aviat a tots vosaltres i poder-vos sorprendre amb més creacions!!

Fins aviat!

8 de febr. 2010

ENAMORATS 2010. Sopar degustació a Cal Matías




ENAMORATS 2010


MENÚ SOPAR DEGUSTACIÓ PER LA NIT DEL DIA 13 DE FEBRER


INFORMACIÓ I RESERVES:
93 891 04 97 / info@restaurantcalmatias.com


Cal Matias us presenta la seva proposta gastronòmica per la nit dels enamorats,

Començant amb...
Bombó de foîe garrapinyat,
Enfilat de pinya caramelitzada amb formatge de cabra i caviar de salmó


continuant amb …
Crema de cranc de mar amb vieires i oli d’arbequina


I per començar a donar cos a la vetllada,
Rissotto de ceps amb cruixent de parmesà


Enllaçarem amb les textures del
Turbot al forn amb espàrrecs de marge


I per acabar d’arrodonir-ho,
Garrinet desossat amb salsa de poma amb aroma de canyella


un pre-postre de…
Emulsió de maduixots amb escuma de menta fresca


i per a les postres...
Brownie amb reducció de taronja i gelat de vainilla


De vins i caves per a regar-ho…

A l’arribar amb els aperitius, Cava Cèlia de Ferret Gran Reserva, DO Cava
Amb la crema i el peix, Sauvignon blanc de Vall-Ventós, DO Cava
Amb el rissotto... Vi Rosat Duc de Foix de Covides, DO Penedès
Amb la carn, Vi negre Abadia de Raimat, DO Costers del Segre

A les postres, Cava Cal Matías Brut Nature, DO Cava

Aigües minerals i cafès


Preu per persona: 39,00 € + 7% I.V.A.





10 de des. 2009

Economia i empresa a Penedès TV: Les noves tecnologies / Cal Matias

Penedès TV · TV Vilafranca
"Economia i Empresa"

Emissions:
Avui, dijous 10 de desembre, a les 15h30 i a les 23h30
Demà, divendres 11 de desembre, a les 03h30, les 07h30 i les 11h30
Dissabte 12 de desembre, a les 17h00 i a les 21h00

Tema: Com estem en l'àmbit de NTIC?
Intervindran;
- Dídac Lee, emprenedor internacional
- Dolors Salvany, AGE
- Esther Masdeu, Allianz
- Eric Enguita, Artcava
- Daniel Garcia Peris, Ajuntament de Subirats i Penedesfera
- David Delgado, arquitecte
- Josep Saumell, Tauler Maquinària
- Albert Moreno, Feedback

I l'entrevista de la setmana a...
- Matías Delgado, Restaurant Cal Matías

"Economia i empresa" és un espai televisiu de 30 minuts, a proposta de l'ADEG i amb la participació d'empresaris i empresàries del Penedès. Amb la col·laboració del Banc Sabadell Atlàntic



2 de des. 2009

MUNTATGE DE TAULA PER A TROBADA DE PROFESSIONALS FLORISTES

El passat 21 de Novembre un grup de professionals floristes van cel·lebrar a casa nostra una trobada per donar el tret de sortida a la temporada de Nadal.


Sota aquestes linies podreu veure el muntatge de taula que els vam preparar.


9 de nov. 2009

Vacances anuals 2009: del 10 al 18 de novembre, amdós inclosos

Us informem que del 10 al 18 de Novembre, ambdós dies inclosos, el restaurant amb tots els seus serveis restarà tancat per període de vacances anuals. Qualsevol consulta, reserva o sol·licitud d'informació la podeu enregistrar al nostre contestador telefònic o bé adreçar-la a l'email info@restaurantcalmatias.com.


Ens veiem a la tornada, carregats d'energia!


Salut i cava !

27 d’oct. 2009

EINES 2.0 APLICADES AL MÓN EMPRESARIAL, TAMBÉ A CAL MATIAS


Com a restaurant i negoci directament relacionat amb el tracte amb el client sempre hem intentat de trobar el màxim d'eines a l'abast per donar servei. D'ençà de l'aparició de les eines que la xarxa internet ens aporta, continuament, la relació servei-usuari ha adquirit un nou sentit i ha guanyat en valor.


Com a mostra de com aplicar aquests aspectes a la cotidianitat dels negocis, us mostrem un nou post d'en Daniel Garcia Peris, al capdavant de Penedesfera entre moltes d'altres tasques, sobre la col·laboració que fa a Radio Vilafranca, al programa Plaça Penedès. 


En aquesta ocasió convida a David Delgado Vendrell, fill d'en Matias i la Teresa, que aporta la seva visió i alhora experiència cotidiana en la gestió d'aquestes eines de la xarxa aplicades al món empresarial. 


Podeu accedir-hi en aquest Enllaç al post.


Fins aviat!