ENAMORATS 2010
MENÚ SOPAR DEGUSTACIÓ PER LA NIT DEL DIA 13 DE FEBRER
INFORMACIÓ I RESERVES:
93 891 04 97 / info@restaurantcalmatias.com
Cal Matias us presenta la seva proposta gastronòmica per la nit dels enamorats,
Començant amb...
Bombó de foîe garrapinyat,
Enfilat de pinya caramelitzada amb formatge de cabra i caviar de salmó
continuant amb …
Crema de cranc de mar amb vieires i oli d’arbequina
I per començar a donar cos a la vetllada,
Rissotto de ceps amb cruixent de parmesà
Enllaçarem amb les textures del
Turbot al forn amb espàrrecs de marge
I per acabar d’arrodonir-ho,
Garrinet desossat amb salsa de poma amb aroma de canyella
un pre-postre de…
Emulsió de maduixots amb escuma de menta fresca
i per a les postres...
Brownie amb reducció de taronja i gelat de vainilla
De vins i caves per a regar-ho…
A l’arribar amb els aperitius, Cava Cèlia de Ferret Gran Reserva, DO Cava
Amb la crema i el peix, Sauvignon blanc de Vall-Ventós, DO Cava
Amb el rissotto... Vi Rosat Duc de Foix de Covides, DO Penedès
Amb la carn, Vi negre Abadia de Raimat, DO Costers del Segre
A les postres, Cava Cal Matías Brut Nature, DO Cava
Aigües minerals i cafès
Preu per persona: 39,00 € + 7% I.V.A.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada