19 de nov. 2010

Vacances anuals 2010: del 22 de Novembre al 2 de Desembre, amdós inclosos

Us informem que del 22 de Novembre al 2 de Desembre, ambdós dies inclosos, el restaurant amb tots els seus serveis restarà tancat per període de vacances anuals. Qualsevol consulta, reserva o sol·licitud d'informació la podeu enregistrar al nostre contestador telefònic o bé adreçar-la a l'email info@restaurantcalmatias.com.


Ens veiem a la tornada, carregats d'energia!


Salut i cava!

16 de nov. 2010

2ª edició dels Premis Penedesencs de la Jove Cambra de Vilafranca

El passat divendres dia 12 de Novembre, es va celebrar a la Masia Can Batlle – Artcava d'Avinyonet del Penedès, la Gala de lliurament de la segona edició dels Premis Penedesencs als emprenedors i empreses més destacades del Penedès, atorgats per la Jove Cambra Internacional de Vilafranca.


Els Premis Penedesencs tenen per objectiu destacar el caràcter emprenedor de persones i empreses delterritori. La finalitat perseguida amb aquest acte és reconèixer l'actitud emprenedora, l'esforç i la dedicaciód'un jove d'entre 18 i 40 anys, una trajectòria empresarial reconeguda i un personatge rellevant del Penedèsels quals hagin destacat personal o professionalment, podent-se considerar models a seguir.



En aquesta edició Cal Matías vam realitzar-ne el servei el qual va constar en un sopar-lunch, a peu dret, format per les següents tapes gastronòmiques: 

Bombons de foîe arrebossats d'ametlla garrapinyada 
Torradetes de formatge de cabra amb melmelada de roses 
Pinya caramelitzada amb anxoves del Cantàbric 
Enfilat de xoricet embolcallat amb patata xip 
Bunyols de bacallà 
Vas de calamarcets amb fabetes confitades 
Xarrup d'emulsió de patata a l'aroma de vainilla i bacó laminat 
Enfilat de poma caramelitzada i codonyat 
Croquetes artesanes 
Enfilat de figues fresques amb caviar de salmó 
Palets de pà de crispetes i blat de moro 

Pre-postre de gelatina de pinya amb escuma de farigola 
Postre d'emulsió de turró de Xixona amb sorbet de cava 

Gurmanderies, cafès i xarrups de fruites


La vetllada va transcórrer de forma dinàmica però amb el ritme adient per tal que es poguessin degustar els diferents contrastos gastronòmics, regats alhora amb el cava d'Artcava. De forma intercalada a l'àpat, es va realitzar l'entrega dels guardons, quedant repartits de la següent forma:



Jove Emprenedor d’entre 18 i 40 anys: Josep Maria Roldan de “Els Vins del Penedès” lliurat pel Sr. Jordi Plens, Vicepresident nacional de Comunicació de la JCI. Silvia Esteve i Albert Racaj, d'Esteve i Ferrón, per una banda, i Judith Antolín de JudithAntolin Studio per l'altra, van resultar primers i segon finalistesrespectivament.

Trajectòria empresarial reconeguda: Casa Ametller, lliurat per la Sra. Isabel Montals, Vicepresidenta Nacional de Relacions Institucionals de la JCI. Catalunya Digital, per una banda, i Pastisseria La Granja perl'altra, van resultar primer i segon finalistes respectivament.

Personatge rellevant del Penedès: David Miret i Rovira, cap de colla dels Castellers de Vilafranca, lliurat pel Sr. Àlfred Pitarch, President Nacional de la JCI.


5 de jul. 2010

Video Reportatge LOW COST NETWORKING 2010

Us mostrem el video reportatge de Penedès TV referent al Low Cost Networking 2010 de Joves d'Empresa Garraf Penedès, que va tenir lloc el passat 17 de Juny al nostre restaurant i en el que vam col·laborar-hi estretament.

21 de juny 2010

LOW COST NETWORKING 2010, by Joves d'Empresa

El passat 17 de Juny 2010 es va cel·lebrar al nostre restaurant el 2n LOW COST NETWORKING promogut pel col·lectiu JOVES D'EMPRESA Garraf Penedès. Aquest acte té per objectiu dinamitzar i potenciar la xarxa de contactes dels joves empresaris i directius de la comarca. Cal Matias ja va participar el passat 2009 en la primera edició. L'èxit, l'esforç i els fruits recollits de la mateixa ens van abocar a tornar-hi a col·laborar enguany. S'ha de dir que la tasca duta a terme pels organitzadors i la resta d'establiments i cellers col·laboradors fou digne de ser elogiada. L'esforç col·lectiu per duur a terme actes d'aquestes característiques en moments econòmicament complicats com els presents converteix la iniciativa de JOVES D'EMPRESA en un referent a tenir en compte en el nostre territori i més enllà.

11 d’abr. 2010

Menú especial: Sopar Degustació Sant Jordi 2010


MENÚ SOPAR DEGUSTACIÓ PER LA NIT DEL DIA 23 D'ABRIL. DIADA DE SANT JORDI 2010

 Aperitiu

Patata tornejada amb mousse d'olives
Emulsió de pèsols amb freses de salmó

"Cava Nadal Salvatge Rosé Brut Reserva, DO Cava"


1 Crema de ceps amb cruixent de porros a l'oli d'oliva arbequina
2 Foie micuit caramelitzat amb fruits vermells

"Vi Heretat Vall-Ventós Merlot Rosat, DO Penedès"


3 Llom de bacallà amb escalunyes al vinagre balsàmic de mòdena i salsa de mel

"Vi Ferret Blanc d'Agulla, DO Penedès"


4 Terrina de confit d'ànec amb fruits secs, compota de prunes i suc de carn

"Vi Raimat Abadia Criança 2005, DO Costers del Segre"


5 Emulsió de pinya natural amb escuma de pètals de rosa
6 Milfulles de pasta de full amb esponjós de crema catalana i mousse de xocolata

"Cava Xamfrà Brut Nature, DO Cava"


Aigües, cafès i licors


Preu:  39,00 € + 7% d'i.V.A.