El passat divendres dia 12 de Novembre, es va celebrar a la Masia Can Batlle – Artcava d'Avinyonet del Penedès, la Gala de lliurament de la segona edició dels Premis Penedesencs als emprenedors i empreses més destacades del Penedès, atorgats per la Jove Cambra Internacional de Vilafranca.
Els Premis Penedesencs tenen per objectiu destacar el caràcter emprenedor de persones i empreses delterritori. La finalitat perseguida amb aquest acte és reconèixer l'actitud emprenedora, l'esforç i la dedicaciód'un jove d'entre 18 i 40 anys, una trajectòria empresarial reconeguda i un personatge rellevant del Penedèsels quals hagin destacat personal o professionalment, podent-se considerar models a seguir.
En aquesta edició Cal Matías vam realitzar-ne el servei el qual va constar en un sopar-lunch, a peu dret, format per les següents tapes gastronòmiques:
Bombons de foîe arrebossats d'ametlla garrapinyada
Torradetes de formatge de cabra amb melmelada de roses
Pinya caramelitzada amb anxoves del Cantàbric
Enfilat de xoricet embolcallat amb patata xip
Bunyols de bacallà
Vas de calamarcets amb fabetes confitades
Xarrup d'emulsió de patata a l'aroma de vainilla i bacó laminat
Enfilat de poma caramelitzada i codonyat
Croquetes artesanes
Enfilat de figues fresques amb caviar de salmó
Palets de pà de crispetes i blat de moro
Pre-postre de gelatina de pinya amb escuma de farigola
Postre d'emulsió de turró de Xixona amb sorbet de cava
Gurmanderies, cafès i xarrups de fruites
La vetllada va transcórrer de forma dinàmica però amb el ritme adient per tal que es poguessin degustar els diferents contrastos gastronòmics, regats alhora amb el cava d'Artcava. De forma intercalada a l'àpat, es va realitzar l'entrega dels guardons, quedant repartits de la següent forma:
Jove Emprenedor d’entre 18 i 40 anys: Josep Maria Roldan de “Els Vins del Penedès” lliurat pel Sr. Jordi Plens, Vicepresident nacional de Comunicació de la JCI. Silvia Esteve i Albert Racaj, d'Esteve i Ferrón, per una banda, i Judith Antolín de JudithAntolin Studio per l'altra, van resultar primers i segon finalistesrespectivament.
Trajectòria empresarial reconeguda: Casa Ametller, lliurat per la Sra. Isabel Montals, Vicepresidenta Nacional de Relacions Institucionals de la JCI. Catalunya Digital, per una banda, i Pastisseria La Granja perl'altra, van resultar primer i segon finalistes respectivament.
Personatge rellevant del Penedès: David Miret i Rovira, cap de colla dels Castellers de Vilafranca, lliurat pel Sr. Àlfred Pitarch, President Nacional de la JCI.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada