24 de set. 2008

MUNTATGES PER A CEL·LEBRACIONS I BANQUETS


Al nostre restaurant podreu gaudir de la possibilitat de realitzar els vostres banquets i cel·lebracions en tota la seva amplitud.

Desde la utilització del seu entorn exterior, al voltant de la masia, per a la realització d'aperitius, lunch, fins la incorporació de carpes per a cerimònies de tot tipus. Tot en un espai on la natura autòctona hi serà present, tant en proximitat amb tota la vegetació del recinte com en la llunyanía, per les vistes dels voltants, amb la serralada de Montserrat presidint l'escenari o el tapissat de vinyes que l'acompanya.





































































Atravessades les seves parets, tindreu la possibilitat d'utilitzar les nostres sales de formes diverses:
  • Aperitius en la primera sala, com a prèvia a l'accés a la sala principal on es realitzaria el banquet o cel·lebració
  • Buffet lliure amb l'utilització en exclusiva de les nostres sales.
  • Configuracions diverses de les taules, des del format imperial permetent una rel·lació de proximitat entre tots els convidats, passant per la barreja de taules circulars diferents capacitats, sempre tenint cura que l'amplitud estigui al nivell de la resta del serveis oferits.































1 comentari:

llum ha dit...

Hola, Teresa i Matias. Només volia saludar-vos i encoratjar-vos a seguir amb el blog amb receptes de les vostres. Jo no soc gaire amant dels peus de porc, però segur que anireu posant-ne de fantàstiques.
Ara fa temps que no vinc( la crisi! ja se sap) i és una llàstima perquè venir a casa vostra sempre és un gran plaer, tant per l'entorn , com per la vostra simpatia i és clar, per la vostra taula sempre tan plena de bon menjar.
Un petó ben fort Teresa.

Marina