25 de maig 2016

CAL MATÍAS rep el Certificat d'Excel·lència de TripAdvisor® 2016 !!!!

Ens acaben de notificar de la concessió, de nou, del Certificat d'Excel·lència de TripAdvisor® 2016 !!!!


Moltíssimes gràcies a tots els que any rera any confieu en els nostres serveis!


Per Cal Matías és un orgull,avui, anunciar que hem estat guardonats amb un Certificat d'Excel·lència de TripAdvisor® 2016. Aquest reconeixement, que porta lliurant ja sis anys, es concedeix als negocis hostalers que han rebut bones opinions de manera sistemàtica a TripAdvisor al llarg de l'any. Els guanyadors del Certificat d'Excel·lència són allotjaments, establiments de restauració i atraccions de tot el món que ofereixen als seus clients de manera continuada una experiència de qualitat superior.

"Amb el Certificat d'Excel·lència, TripAdvisor reconeix l'assoliment dels negocis hostalers que han rebut de manera sistemàtica opinions i valoracions positives dels viatgers", ha dit Heather Leisman, vicepresident de màrqueting del sector, TripAdvisor. "Aquest reconeixement ajuda als viatgers a identificar establiments que ofereixen amb regularitat un bon servei ja reservar en ells. TripAdvisor es complau a exercir aquest paper fonamental d'ajudar els viatgers a sentir més confiança quan reserven. "

El Certificat d'Excel·lència té en compte la qualitat, la quantitat i la frescor de les opinions enviades pels viatgers a TripAdvisor en un període de 12 mesos. Per això, els negocis han de mantenir-se en una puntuació mínima general de quatre punts sobre cinc, així com tenir un nombre mínim d'opinions i un perfil de TripAdvisor l'antiguitat sigui de 12 mesos com a mínim.

Moltes gràcies de nou a tots i a totes per la vostra confiança!

Cal Matías