MENÚ SOPAR DEGUSTACIÓ PER LA NIT DEL DIA 31 D'OCTUBRE
INFORMACIÓ I RESERVES: 93 891 04 97 / info@restaurantcalmatias.com
INFORMACIÓ I RESERVES: 93 891 04 97 / info@restaurantcalmatias.com
En plena època de moniatos, castanyes i carbasses... aromes de tardor...
aquesta Castanyada a Cal Matías us proposem un sopar on degustar de la forma més innovadora
les tradicions gastronòmiques de la nostra terra
Començant amb...
Emulsió de patata a l’aroma de vainilla
i un bombó de foîe arrebossat d’ametlla garrapinyada
continuant amb …
Crema de carbassa amb vieira i oli d’arbequines
i per endinsar-se encara més en la tardor…
Saltat de bolets de temporada amb cansalada ibèrica
Enllaçarem amb un peix acompanyat amb suavitat…
Turbot al forn amb pomes caramelitzades
I aportant cos a la degustació...
Medallons de filet de vedella amb salsa de tòfones i figues fresques
un pre-postre de…
Panallets amb escuma de moscatell
i per a postres tota una atmosfera de castanyada...
Mousse de moniato amb salsa de castanyes i gelat de vainilla de Taití
De vins i caves per a regar-ho…
A l’arribar amb els aperitius, Cava Codorniu Pinot Noir rosat, DO Cava
Amb els entrants... Cristina Colomer Blanc de Blancs, DO Penedès
Amb el peix, Heretat Vall-Ventós Chardonnay, DO Penedès
Amb la carn, Torrens Moliner Reserva 2005, DO Penedès
A les postres, Cava Xamfrà Brut Nature Reserva, DO Cava
Aigües minerals i cafès
Preu per persona: 39,00 € + 7% I.V.A.
Preu per persona: 39,00 € + 7% I.V.A.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada