5 d’oct. 2009

CASTANYADA 2009. Menú sopar degustació










MENÚ SOPAR DEGUSTACIÓ PER LA NIT DEL DIA 31 D'OCTUBRE

INFORMACIÓ I RESERVES: 93 891 04 97 /
info@restaurantcalmatias.com 



En plena època de moniatos, castanyes i carbasses... aromes de tardor...

aquesta Castanyada a Cal Matías us proposem un sopar on degustar de la forma més innovadora
les tradicions gastronòmiques de la nostra terra


Començant amb...

Emulsió de patata a l’aroma de vainilla
i un bombó de foîe arrebossat d’ametlla garrapinyada

continuant amb … 
Crema de carbassa amb vieira i oli d’arbequines


i per endinsar-se encara més en la tardor… 
Saltat de bolets de temporada amb cansalada ibèrica 

Enllaçarem amb un peix acompanyat amb suavitat…

Turbot al forn amb pomes caramelitzades


I aportant cos a la degustació... 
Medallons de filet de vedella amb salsa de tòfones i figues fresques

un pre-postre de… 
Panallets amb escuma de moscatell


i per a postres tota una atmosfera de castanyada... 
Mousse de moniato amb salsa de castanyes i gelat de vainilla de Taití


  
De vins i caves per a regar-ho…

A l’arribar amb els aperitius, Cava Codorniu Pinot Noir rosat, DO Cava
Amb els entrants... Cristina Colomer Blanc de Blancs, DO Penedès
Amb el peix, Heretat Vall-Ventós Chardonnay, DO Penedès

Amb la carn, Torrens Moliner Reserva 2005, DO Penedès
A les postres, Cava Xamfrà Brut Nature Reserva, DO Cava

Aigües minerals i cafès 


Preu per persona: 39,00 € + 7% I.V.A.