18 d’abr. 2009
MENÚ ESPECIAL: SOPAR DEGUSTACIÓ SANT JORDI 2009
MENÚ SOPAR DEGUSTACIÓ PER LA NIT DEL DIA 23 D'ABRIL. DIADA DE SANT JORDI 2009
INFORMACIÓ I RESERVES: 93 891 04 97 / info@restaurantcalmatias.com
Si voleu arrodonir la diada, us convidem a que gaudiu d’un SOPAR degustació de plats per a cel.lebrar aquest Sant Jordi… Una estona d’evasió per als sentits, que de ben segur ho agraïran !!!
tot començant amb… Pasta de full amb melmelada de pètals de rosa i Xarrup de síndria amb pipes salades i escuma de pebre rosa
continuarem afegint-hi cos de forma delicada amb una… Crema de gambetes amb vieira i oli de tòfona
i per preparar al paladar per els propers contrastos… Amanida de patata amb foîe micuit i vinagreta de mel
Enllaçarem amb un peix de personalitat marcada i ben acompanyat… Morro de bacallà amb emulsió de mongetes i butifarra negra amb espàrregs bladers i cansalada
I la punta de llança, com faria Sant Jordi, l’enfocarem cap al… Medalló de filet de vedella amb salsa de mores silvestres i espàrregs bladers
I després de la gesta un pre-postre de… Sopa freda de préssec de vinya amb escuma de menta fresca
Tot fent honor a la llegenda… Festa de Sant Jordi !!!
De vins i cava per a regar-ho…
Vi negre “Red-diví” de Raventós Rossell, DO Penedès
Vi blanc “Blanc de Barrica” de Ferret, DO Penedès
Cava “Cal Matias” Brut Nature
Aigües minerals i cafès
Preu per persona: 40,00 € + 7% I.V.A.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada